Monday, December 13, 2010

Estet [2010] DVDrip [RMVB & MKV]

 
Sinopsis:
Sebuah filem yang mengabungkan kisah penuh aksi, lucu dan tauladan kepada masyarakat Tamil dan Melayu di tanah air!
Kisah bermula apabila Estet Cinta Manis digemparkan dengan berita mengenai perlawanan bolasepak yang akan di adakan bersama Estet Red Cobra yang telah 20 tahun tidak dipertandingkan.
Farid dan Shashi adalah dua orang pekerja estet yang berkenalan sejak lahir. Mereka berdua sering menjadi harapan pekerja estet yang lain untuk menyelamatkan penindasan yang berlaku pada setiap hari oleh kerani estet iaitu Encik Pooniah.  Tidak hairanlah seorang gadis cantik, Geetha begitu tertawan dengan heroism dan kebenaran hati Farid dan Shashi itu.
Setiap penghuni estet  ingin mewakili estet untuk menjuarai pertandingan itu.  Sessi latihan dan pemilihan pemain pun diadakan oleh Subramaniam iaitu bapa Geetha yang dilantik sebagai jurulatih.  Pelbagai kerenah dan lebihan gaya yang terpaksa Subramaniam atasi untuk mendidik anak buahnya itu.

Apakah kesudahannya?  Untuk mengetahui samada pasukan Estet Cinta Manis dapat menjuari perlawanan bolasepak serta menyelamatkan Geetha daripada Ponniah, sama-samalah kita menantikan kemunculan filem “Estet” di layar perak nanti….


 CLICK BELOW TO DOWNLOAD

part 1
 part 2
part 3

Read this first 


  1. .rar-extract using winrar or winzip.
  2. .001-combine file using HJsplit.
  3. Play the movie and no sound?Install K-Lite Codec Mega or Real 

2 comments:

hans said...

den pun ada buat entry nih
hehehehe

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

Queen of skull said...

sy bg peluang pada pd y xda ...xsemua org tgk kt entry awk..tol x?

P/S : sharing it ok....hehee